Skip to content
BenComún Espazo Allariz
MENUMENU
  • BenComún
  • O Espazo
    • Tarifas
    • Zonas
    • Prestacións
    • Persoas en BenComún Espazo
  • Servizos empresas
    • Servizos de Aira editorial
    • Conde Carballo Asesoría
    • Yolanda Ferreiro Avogada
  • Blog
    • Concurso de Microrrelato Aira das Letras
      • 4º Concurso de Microrrelato
      • 5º Concurso de Microrrelato
      • 6º Concurso de Microrrelato - Adulta
      • 6º Concurso de Microrrelato - Xuvenil
      • 7º Concurso de Microrrelato – Adulta
      • 7º Concurso de Microrrelato – Xuvenil
  • Gal

Menu

MENUMENU
  • BenComún
  • O Espazo
    • Tarifas
    • Zonas
    • Prestacións
    • Persoas en BenComún Espazo
  • Servizos empresas
    • Servizos de Aira editorial
    • Conde Carballo Asesoría
    • Yolanda Ferreiro Avogada
  • Blog
    • Concurso de Microrrelato Aira das Letras
      • 4º Concurso de Microrrelato
      • 5º Concurso de Microrrelato
      • 6º Concurso de Microrrelato - Adulta
      • 6º Concurso de Microrrelato - Xuvenil
      • 7º Concurso de Microrrelato – Adulta
      • 7º Concurso de Microrrelato – Xuvenil
  • Gal

Carlos Airas Cota

Carlos Airas Cota
Licenciado en Ciencias da Actividade Física e do Deporte.

Cofundador das libarías Aira das Letras e Punto e Coma e de Aira editorial e promotor do BenComún Espazo.

Especialista en consultoría para empresas e autónomos nas áreas de exploración de novos negocios, expansión comercial e análise de riscos, principalmente no sector deportivo e cultural.

carlos.cota@bencomun.gal

Estamos aquí

Praza Torre Lombarda, 1 Baixo
32660 Allariz
Ourense

Diga?

988 680 892
636 889 015
L-V 9h - 14h | 16h - 19h

Contacta

Formulario de contacto

Política de datos

BenComún©|2025
Logotipos entidades financiamento

Ao continuar navegando polo sitio, aceptas o uso das cookies + Info

Os axustes de cookies neste sitio web están configurados como "permitir cookies" para che ofrecer a mellor experiencia de navegación posible. Se continúas a usar este sitio sen cambiar a configuración das cookies ou fas clic en "Aceptar" a continuación, estás a aceptar estas condicións.

Pechar